Se intrerupe furnizarea apei joi in Cartierul Sarari..

0
154

S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. anunță întreruperea alimentării cu apă potabilă, JOI, 14.09.2023, în municipiul Craiova, în intervalul orar 09:00 – 18:00, în vederea executării unor lucrări urgente și absolut necesare pentru asigurarea alimentării cu apă la parametri optimi.

„Vor fi afectați de oprire utilizatorii din zona delimitată de străzile Spania – Împăratul Traian – Sărarilor – Mircești – Henri Coandă – Putnei – Spania.

Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menționate că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității şi culorii. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Compania de Apă Oltenia S.A., prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului de distribuție.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulțumim pentru înțelegere.”, se mentioneaza in comunicatul emis de Compania de Apa Oltenia.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here