Se oprește apa în Craiova! Ce zone sunt afectate ..

0
125

Compania de Apa Oltenia anunta intreruperea alimentării cu apă potabilă, JOI, 28.03.2024, în municipiul Craiova. Afectaţi de oprire sunt utilizatorii din zona străzilor A.I. Cuza — Aries — impăratul Traian.

“S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. anuntă intreruperea alimentării cu apă potabilă, JOI, 28.03.2024, în municipiul Craiova, în intervalul orar 09:00 — 16:00, în vederea unor lucrări de interventie care se execută la reteaua de distributie a apei din zona S.H. — P.T. Revolutiei (inlocuire conductă).

Afectaţi de oprire sunt utilizatorii din zona străzilor A.I. Cuza — Aries — impăratul Traian:
– Blocurile alimentate de la S.H. — P.T. Revolutiei: A, B, C, D (sc.1 si sc.2), G (sc.1 si sc.2) si H (sc.1 si sc.2);
– Societătile comerciale aflate în blocurile menţionate;
– Judecătoria Craiova.

Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menţionate că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apel.

Compania de Apă Oltenia S.A., prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şl vă mulţumim pentru inţelegere.”, se mentioneaza intr-un comunicat emis de Compania de Apa Oltenia.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.