Se schimbă mobilierul la Spitalul Județean Craiova. Paturile şi noptierele au peste 40 de ani vechime

0
174

Președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, anunță că vor fi schimbate 700 de paturi și 300 de noptiere din cadrul Spitalului Clinic Județean Craiova. Acestea sunt vechi de peste 40 de ani, iar investiţia se va face de către CJ Dolj, din bugetul propriu al judeţului.

„Aproximativ 1000 de piese de mobilier ale SCJU Craiova, vechi de peste 40 de ani, vor fi înlocuite. Este vorba de aproape 700 de paturi și 300 de noptiere metalice din saloanele și rezervele unității medicale, care vor fi înlocuite cu mobilier modern, conform normelor medicale.

Întreaga valoare a achiziției va fi suportată din bugetul propriu al Consiliului Județean Dolj, ca parte a investițiilor permenente pe care le direcționăm către sistemul județean de sănătate. Politica noastră presupune alocări importante de fonduri pentru obiective de interes medical, fie că este vorba de reparații, modernizări sau achiziții de dotări.
Bugetul din acest an al Consiliului Județean Dolj pentru capitolul Sănătate depășește 12 milioane de lei.”,a declarat Președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here