Șeful Gărzii Naționale de Mediu (GNM), Octavian Berceanu, revine la Craiova

0
258

Azi la orele 13.00, la sediul GNM Comisariatul Dolj va avea loc  conferinta de presa privind acțiunile de prevenirea și combaterea infractionalitatii de mediu ale Garzii de Mediu, a Jandarmeriei si a Politiei, pentru județul Dolj.

La aceasta conferinta va participa si Șeful Gărzii Naționale de Mediu (GNM), Octavian Berceanu, care revine dupa 2 saptamani in judetul Dolj.

Comisarul Garzii Nationale de Mediu, Octavian Berceanu, s-a declarat nemultumit de activitatea Garzii de Mediu Dolj. Dupa vizitele in Craiova si cateva localitati din apropiere, comisarul a promis ca se va implica mai mult si ca va face vizite mai dese in judetul Dolj.

”Am fost profund sensibilizat sa observ ca un numar foarte, foarte mare de sesizari a venit din randul cetatenilor din Dolj, in mod special din Craiova. Am o mapa mare in fiecare dimineata, de aproape 1000 de pagini, si cateva sute de sesizari si cele din Craiova ajung sa cantareasca cat cele din Bucuresti. Asta inseamna ca avem o populatie foarte implicata pe zona de mediu, cu asteptari foarte mari.

Sunt bucuros ca se incheaga o miscare de masa din randul cetatenilor din Dolj si Craiova prin care ei isi doresc sa devina voluntari de mediu. Mai sunt doar doua localitati unde am mai intalnit asta, Bucuresti si Cluj, pentru ca cea mai mare parte a informatiei vizavi de infractionalitate vine din randul cetatenilor si ne ajuta foarte mult.

O sa triplam numarul de ochi care se ocupa de mediu, in teren, prin intermediul voluntarilor”, a afirmat seful GNM intr-o conferinta de presa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here