Șeful serviciului secret al Armatei Ucrainei: Putin este într-o fundătură. Sunt surprins de prostia rusească

0
227

Șeful departamentului de informații al Ministerului Apărării, Kirill Budanov, a spus într-un interviu pentru The Wall Street Journal că președintele rus Vladimir Putin se află într-o fundătură, deoarece nu putea nici să pună capăt războiului împotriva Ucrainei și nici să-l câștige.

„Putin este într-o fundătură. Nu poate opri războiul și nu-l poate câștiga. Nu poate câștiga din motive obiective. Și pentru a opri acest lucru, trebuie să recunoască că Rusia nu este o putere atât de puternică și mare. În același timp, sunt surprins de prostia rusească. Dintre toate opțiunile pe care Putin le-a avut înainte de război, a ales cea mai brutală și cea mai proastă opțiune. Experții ruși l-au avertizat în mod repetat că această opțiune este ultima și trebuie evaluată cu mare atenție. Acum vedem rezultatul”, a zis Budanov.

El a subliniat că Ucraina va lupta până când toate trupele ruse vor fi expulzate de pe teritoriul său.

Șeful informațiilor militare din Ucraina a menționat că statul are nevoie urgentă de sisteme de rachete cu rază medie și lungă de acțiune, artilerie de mare calibru și avioane de lovitură pentru a accelera contraofensiva.

„Dacă cineva crede că ar trebui să avem restricții privind utilizarea anumitor arme, aș dori să vă reamintesc că Rusia folosește absolut toate armele pe care le are, de la rachete de croazieră lansate din submarine, până la strategice. bombardiere.Toată gama de arme rusești este folosită aici, cu excepția celor nucleare”, a spus Budanov.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here