Artiștii Coralei academice a Filarmonicii Oltenia sunt încântați să invite publicul la concertul “Iubire, floare de april”, cu Bogdan Botezatu la pupitrul dirijoral și Corina Stănescu, la pian. Evenimentul va avea loc joi, 18 aprilie 2024, începând cu ora 18:00, la Banca Națională a României din Craiova, în cadrul proiectului Serate muzicale în clădiri de patrimoniu.

Corala Academică a Filarmonicii Oltenia, sub bagheta dirijorului Bogdan Botezatu, va interpreta un program diversificat care va cuprinde lucrări remarcabile precum “Messa di Gloria” de Giacomo Puccini, “Jericho” și “Ebony Mass – Gloria” de compozitorul român Sabin Pautza, dar și aranjamente deosebite ale unor piese celebre precum “Blackbird” și “Eleanor Rigby” de John Lennon și Paul McCartney.

Bogdan Botezatu, absolvent al specializării dirijat de orchestră la Universitatea Națională de Muzică din București, cu o bogată experiență scenică, va asigura o interpretare plină de emoție a fiecărei piese muzicale. Pianista Corina Stănescu, apreciată pentru talentul său, va fi alături de cor într-o colaborare ce promite să încânte cu pasiunea sa muzicală.

Corala Academică a Filarmonicii Oltenia va prezenta un program complex, dedicat primăverii și iubirii, oferind o selecție de piese muzicale ce vor captiva audiența. Locația aleasă, Banca Națională a României din Craiova, va oferi un cadru elegant pentru acest concert, amplificând atmosfera magică a serii și oferind publicului o experiență muzicală deosebită.

Iubitorii de muzică și poezie sunt așteptați să participe la celebrarea frumuseții  iubirii și primăverii, într-o seară de aprilie de neuitat.

Biletele se achiziționează la agenția Filarmonicii „Oltenia” din Calea Unirii 16 sau online:

https://www.entertix.ro/evenimente/22318/corala-academica-a-filarmonicii-oltenia-18-aprilie-2024-sediul-bnr-sucursala-craiova-craiova.html

Program agenție: luni-vineri, orele 10:00-18:00

Mai multe informații, la numărul de telefon 0251 414 698

Prețuri bilete: 40 lei; 15 lei (elevi, studenți, seniori)

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *