Serviciu de evidenţă a persoanelor în comuna Mischii

0
125

Astăzi, 22.09.2021 s-a inaugurat oficial Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Mischii.
Au participat la festivitatea de deschidere domnul Roșca Nicusor, prefectul judetului Dolj; domnișoara Oana Bica, consilier al președintelui Consiliului Județean Dolj; domnul Stanica Marin, director DPCEP Dolj; domnul Dulea Cristian, director BJABDEP Dolj, Gheorghe Popa, Primarul Comunei Mischii, lucrători de la DPCEP Dolj, consilieri locali și cetateni din comuna Mischii.

“Îl felicit pe domnul primar pentru preocuparea de a inaugura acest serviciu în beneficiul cetățenilor, este o decizie care vine în sprijinul lor și care îi va ajuta să își obțină mult mai repede documentele necesare. De anul viitor, nu se vor mai tipări cărți de identitate în județ, ci la București, la Centrul Național Unic de Personalizare a Pașapoartelor. Așadar, este foarte important acest serviciu inaugurat astăzi, pentru că cetățenii nu vor mai face drumuri la Craiova”, a transmis Nicușor Roșca, prefectul județului Dolj.

„Prin crearea acestui serviciu, dorim să fim mai aproape de cetățeni, întrucât nu vor mai fi nevoiți ca pentru eliberarea actelor de identitate să se deplaseze la Craiova și să piarda timp stând la cozi.
Invităm pe această cale cetățenii care doresc să își schimbe actele de identitare, și în special pe cei care locuiesc în comună și au domiciliul în altă localitate, să vină la sediul primariei pentru schimbarea acestora.
Mulțumim celor care astăzi au fost prezenți alături de noi și celor care ne-au spijinit în deschiderea acestui serviciu.” a declarat Primarul Comunei Mischii, Gheorghe Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here