Serviciu GRATUIT de preluare a deșeurilor echipamentelor electrice și electronice in Filiasi

0
39

Primăria orașului Filiași prin intermediul operatorului eColectare.ro pune la dispoziția populației, inclusiv a persoanelor juridice, un serviciu GRATUIT de preluare a deșeurilor echipamentelor electrice și electronice (DEEE) voluminoase direct de la domiciliu sau sediu de firmă ori instituție.

Deșeurile pot fi predate direct la mașina de colectare. Cei interesați pot suna pentru programare începând de luni, 13 septembrie 2021, între orele 09:00-16:00 la numărul de telefon cu tarif normal: +40 762 537 102, la call center național 0800 444 800 sau pot face o comandă online:
http://www.ecolectare.ro/comanda-preluare-la-domiciliu/

În urma comenzilor primite, echipa eColectare.ro va programa ridicarea comenzilor de deșeuri de la fiecare adresă, persoană fizică sau juridică.
Pentru persoanele juridice se asigură, la cerere, actele necesare conform legislației în vigoare.

DESPRE eColectare.ro
Compania oferă un sistem integrativ de servicii de colectare a deșeurilor de tip DEEE, oferă consultanță pentru persoane juridice pe teme ce vizează managementul deșeurilor și programe de educare și informare în comunități pe teme de colectare selectivă și reciclare.
Suntem orientați în principal pe zonele din sudul țării precum: București și Ilfov, Oltenia și Muntenia (Olt, Dolj, Argeș, Mehedinți, Gorj), dar în cazul unor cantități mai mari putem colecta indiferent de locație, compania noastră are o flotă proprie de vehicule autorizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here