Simona Halep a inceput antrenamentele iar Ema Raducanu s-a retras de la turneul Melbourne Summer Set

0
138
67 / 100

Simona Halep (30 de ani) și-a petrecut noaptea de Revelion departe de soțul Toni Iuruc (42 de ani), cu toate că cei doi au stat nedezlipiți la majoritatea turneelor de anul trecut.

Chiar in prima zi a anului, Simona Halep s-a antrenat normal ..

Toni Iuruc obișnuia să o însoțească pe Simona Halep la turneele de tenis, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat în Australia din cauza regulilor foarte stricte impuse de organizatorii de la „Antipozi”.

Toți jucătorii care concurează la Melbourne în 2022, atât la turneul pregătitor din perioada 4 – 9 ianuarie, cât și la Australian Open (17 – 30 ianuarie) au fost cazați la hotelul Crown Towers, pentru a se preveni infectarea acestora cu Covid: „Acesta este unul dintre cele mai sigure, dacă nu cel mai sigur loc din lume în ianuarie, datorită procesului riguros prin care toată lumea a trecut pentru a ajunge aici, în incintă”, a spus Craig Tiley, directortul turneului de la Australian Open.

„Toți jucătorii sunt cazați în același loc, așa că avem un mediu de risc minim la Crown Towers! Ei vor rămâne aici ca grup. Vor fi testați la fața locului, le vom supraveghea mișcările și vor intra direct în mașini”, a mai adăugat Tiley. Ținând cont că Toni Iuruc nu s-ar fi putut caza în același hotel cu Simona Halep la Melbourne, cei doi au preferat să se separe de Revelion!

Toni a petrecut noaptea dintre ani la București și chiar a fost ironizat de Simona: „Unii cu sapa, alții cu mapa”, a scris sportiva în descrierea unui colaj cu ea – la antrenament, și soțul ei – la petrecere.

Emma Răducanu, locul 19 WTA, s-a retras de la turneul Melbourne Summer Set, care precede primul grand slam al anului, Australian Open.

“Pentru mine este prea curând să concurez la Melbourne în această săptămână, având în vedere faptul că abia am revenit din izolare”, a declarat Răducanu, potrivit organizatorilor.

Răducanu urma să participe la turneul de la Melbourne în perioada 4-9 ianuarie. Sportiva mai are un turneu înaintea Australian Open, cel de la Sydney (10-15 ianuarie).

Britanica în vârstă de 19 ani a fost testată pozitiv cu coronavirus în decembrie. Răducanu a fost decorată cu ocazia Anului Nou de regina Elizabeth a II-a, ea devenind Membru al Ordinului Imperiului Britanic (MBE).

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here