Situatia Scolii din Filiasi este incerta! Inspector al ISJ Dolj, Daniel Ion, ajunge luni la Filiasi

0
640

Scoala Gimnaziala Filiasi este un subiect fierbinte pentru ISJ Dolj fiind motivul pentru care fosta conducere si-a dat demisia .. Azi au avut loc proteste in fata Scolii Gimnaziale Filiasi apoi cei de acolo au ajuns in Piata Prefecturii unde aveau un protest aprobat de Primaria Craiova.

Cadrele didactice impreuna cu parintii elevilor din Filiasi protesteaza din 19 august iar principala lor doleanta este ca Alin Mondescu sa revina ca Director .
Actualul director a anuntat ca isi va da demisia luni in cazul in care ISJ Dolj nu remediaza aceasta problema.

La sediul ISJ Dolj au venit peste 150 de persoane care au vrut sa stie ce se intampla cu functiile de conducere ale Scolii Gimnaziale Filiasi.

„Cazul” Filiasi este insa pe masa ISJ Dolj si este preuat de noul inspector scolar general, Daniel Ion, care nu a confirmat daca va fi repus in functie fostul manager Alin Mondescu, precizand ca nimeni nu este de neinlocuit.

„Cunosc situatia de la Filiasi, dar nu o cunosc atat de bine incat sa va spun ceea ce se va intampla acolo. Cert este ca, din punctul meu de vedere, nimeni nu este de neinlocuit. Cu siguranta, domnul Mondescu este un cadru didactic bine pregatit, dar cu siguranta sunt si alti colegi carora li se poate oferi sansa de a conduce o unitate scolara de prestigiu cum este cea din Filiasi. Nu va pot spune la momentul de fata ce decizie vom lua. Vom analiza, vom incerca sa fim mediatori, asa cum si domnul general Gidar a facut-o. Nu stiu daca voi reusi. Cert este ca imi propun sa incerc sa aduc lucrurile la normal, asa acum voi putea”, a spus inspectorul scolar general, Ion Daniel.

O parte din parinti au fost nemultumiti de decizia luata de ISJ Dolj si ne-au spus ca luni este posibil ca sa nu isi lase copiii la scoala .
Totusi Inspectorul scolar general, Ion Daniel,a promis celor prezenti ca luni la ora 12:00 va ajunge la Filiasi pentru a vedea care este situatia ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here