Situatie epidemiologica Dolj : 1.429 de persoane izolate la domiciliu, 167 de persoane aflate in carantina si nici un caz nou de infectare cu coronavirus

0
93

Astazi 18.03.2020 ora 18.00, situatia epidemiologica a judetului Dolj se prezinta astfel: 1.429 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 167 de persoane se afla in carantina, iar 10 persoane confirmate cu COVID-19 sunt internate la Spitalul Clinic de Boli lnfectioase si Pneumoftiziologie „Victor Babes” Craiova, fiind asimptomatice. Mentionam faptul ca din cele 10 persoane internate la Spitalul „Victor Babes” Craiova, 4 sunt din judetul Dolj, doua din judetul Valcea, doua – Mehedinti, doua – judetul Olt. A patra persoana din judetul Dolj al carei test a iesit pozitiv a intrat in tara pe 11.03.2020 si a fost plasata in carantina in momentul sosirii.
Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sanatoase si nu prezinta simptomatologie specifica afectarii de catre virusul COVID-19.

In aceasta perioada, la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie „Victor Babes” Craiova au fost efectuate 178 teste pentru depistarea COVID-19, 153 teste se afla in lucru, medicii avand disponibile la ora actuala kit-uri si teste pentru 453 testari.

Citeste si ...  Pandemia de COVID-19 ignorata de autoritatile doljene . In multe comune nu se respecta legea ..

Pana in prezent, politistii doljeni au intocmit sase dosare penale, conform art. 352 Cp. si au aplicat patru sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 Republicata si incalcarea prevederilor OUG 1/1999
privind regimul starii de asediu si regimul starii de urgenta.

Institutia Prefectului – Judetul Dolj

Da o stea articolului !

 / 3Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here