Situatie epidemiologica Dolj : 4.656 de persoane izolate la domiciliu, 982 de persoane aflate in carantina

1
73

Astăzi 05.04.2020, ora 9.00, situația epidemiologică a județului Dolj se prezintă astfel: 4.656 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 982 de persoane se află în carantină, 305 persoane au ieșit din carantină, iar alte 3.942 au ieșit din izolare voluntară la domiciliu.
Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19.
Forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, fiind formate echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă.
Astfel, în ultimele 48 de ore, autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 2.500 de persoane, iar aproximativ 300 de societăți comerciale au fost controlate din perspectiva respectării interdicţiilor instituite.
Pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, forţele de ordine au aplicat peste 430 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 970.000 de lei.
De asemenea, o persoană a fost introdusă în carantina, întrucât aceasta nu ar fi respectat măsura izolării la domiciliu.

Citeste si ...  Situatie epidemiologica Dolj : 474 de persoane izolate la domiciliu, 149 de persoane aflate in carantina si nici un caz nou de infectare cu coronavirus

Instituția Prefectului – Județul Dolj

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here