Situatie epidemiologica Dolj : 474 de persoane izolate la domiciliu, 149 de persoane aflate in carantina si nici un caz nou de infectare cu coronavirus

0
8

Numarul cazurilor de persoane izolate la domiciliu au scazut cu 25 si sunt 474 iar al celor aflate in carantina au ramas la fel si sunt 149 .

Potrivit informarii Prefecturii Dolj, luni dimineata, pana la ora 8.00, niciun alt caz de infectare cu noul virus nu a mai fost raportat in judetul Dolj.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

„Astazi, 16.03.2020 ora 8.00, situatia epidemiologica a judetului Dolj se prezinta astfel: 474 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 149 de persoane se afla in carantina iar 3 persoane din judetul Dolj confirmate cu coronavirus sunt internate la Spitalul Clinic de Boli lnfectioase si Pneumoftiziologie „Victor Babes” Craiova.
Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sanatoase si nu prezinta simptomatologie specifica afectarii de catre virusul COVID-19. ”, informeaza Prefectura Dolj.

Facebook Comments
Citeste si :   Imagini de la Electroputere Mall , cati craioveni asteapta sa intre in mall ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here