Situatie epidemiologica Dolj : 551 de persoane izolate la domiciliu, 149 de persoane aflate in carantina si nici un caz nou de infectare cu coronavirus

0
73

Numarul cazurilor de persoane izolate la domiciliu au crescut cu 77 si sunt 551 iar al celor aflate in carantina au ramas la fel si sunt 149 .

Potrivit informarii Prefecturii Dolj, luni dimineata, pana la ora 15.00, niciun alt caz de infectare cu noul virus nu a mai fost raportat in judetul Dolj.

Astazi, 16.03.2020 ora 15.00, situatia epidemiologica a judetului Dolj se prezinta astfel: 551 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 149 de persoane se afla in carantina, iar 9 persoane confirmate cu coronavirus sunt internate la Spitalul Clinic de Boli lnfectioase si Pneumoftiziologie „Victor Babes” Craiova. Dintre acestea, 3 sunt din judetul Dolj, 2 din judetul Olt, 2 din judetul Valcea si 2 din judetul Mehedinti.
Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sanatoase si nu prezinta simptomatologie specifica afectarii de catre virusul COVID-19.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
Citeste si ...  Craiova : Autorii unor violențe comise în trafic au fost prinși

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here