Sofer prins in flagrant cand incerca sa dea mita politistilor in Filiasi

0
4

Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie – Serviciul Judetean Anticoruptie Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj, in colaborare cu Inspectoratul de Politie al Judetului Dolj, au realizat duminica, 14 iunie 2020, prinderea in flagrant a unei persoane in varsta de 41 ani, in timp ce oferea o suma de bani unui echipaj de politie, pentru a nu intocmi actele de constatare a unei contraventii la regimul circulatiei rutiere.

In fapt, in jurul orelor 13.00, un echipaj de politie format din doi agenti de politie din cadrul I.P.J. Dolj – Politia Oras Filiasi, compartimentul rutier, respectiv ordine publica, fiind in exercitarea atributiilor de serviciu, au oprit in trafic, pe DE 70, in orasul Filiasi, jud. Dolj, un barbat care conducea un autoturism cu viteza de 125 km/ora, iar pentru a nu i se intocmi procesul verbal de constatare a contraventiei cu aplicarea unei amenzi in cuantum de 1.305 lei, precum si a masurii complementare de retinere a pemisului de conducere, a dat celor doi agenti de politie o suma de bani.

Citeste si ...  Craiova : Pieton ranit grav pe trecerea de pietoni in zona Hanul Doctorului ..

Agentii de politie au refuzat categoric si au anuntat seful ierarhic, precum si D.G.A. – Serviciul Judetean Anticoruptie Dolj, continuand sa intomeasca actele de constatare a contraventiei.

Ca urmare a sesizarii, conducatorul auto a fost prins in flagrant imediat dupa ce a dat o suma de bani agentilor de politie iar in urma cercetarilor efectuate procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj a dispus cercetarea sub control judiciar a inculpatului pe o perioada de 30 de zile.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here