Sorin Cîmpeanu : Părinţii au acces în unităţile de învăţământ la festivităţile de începere a noului an şcolar

0
312

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, combate o știre falsă lansată pe rețelele de socializare. El precizează că părinții pot intra în școli și grădinițe, luni, la festivitățile de la începutul cursurilor anului școlar 2022-2023.

Ministrul Educaţiei a transmis, vineri, pe Facebook, că părinţii au acces în unităţile de învăţământ la festivităţile care marchează începerea cursurilor noului an şcolar. El precizează că informaţia potrivit căreia Ministerul Educaţiei a emis o decizie restrictivă este falsă.

Părinţii au acces în unităţile de învăţământ la festivităţile care marchează începerea cursurilor noului an şcolar! Informaţia potrivit căreia Ministerul Educaţiei a emis o decizie restrictivă este falsă! Ministerul Educaţiei şi Ministerul Sănătăţii nu descurajează în niciun fel prezenţa familiilor la deschiderea anului şcolar, cu atât mai mult cu cât marea majoritate a evenimentelor de acest tip se organizează în spatii deschise. Mulţumim Ministerului Sănătăţii pentru cooperarea în interesul şcolii româneşti, al fiecărui elev şi fiecărui cadru didactic!”, spune ministrul Educaţiei pe Facebook.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here