Sorin Manda : „Nu v-ați mai săturat să vă bateți joc de români?” Voi va bateti joc de craioveni ..

0
40

Sorin Manda,cumnatul Olgutei Vasilescu a invocat bucuria copiilor intr-o postare pe reteaua de socializare in privinta Targului de Craciun ..  Dar vin cu o intrebare pentru Sorin Manda care este necesara acestor vremuri : Ce a facut PRIMARIA CRAIOVA pentru educatie in aceasta perioada ?

Sorin Manda daca tot vorbim de bucuria copiilor hai sa vorbim si despre cei din Colegiul Odobleja ce spui ? Hai sa vorbim despre bucuria copiilor din scolile craiovene care au wc-urile in curte ..

Cred ca nu este momentul sa spunem despre aceasta bucurie in acest context.

Cand situatia epidemiologica este una destul de instabila nu poti sa te gandesti la bucuria copiilor ..

Primaria Craiova putea sa puna acele beculete dar nu atat de multe iar restu sa mearga la copii care chiar nu au ce pune de sarbatori pe masa … Ce spui Sorin Manda ? Am aprecia daca Primaria Craiova ar avea asemenea programe astfel incat fiecare copil sa poata zambi de Sarbatori …

„Acum distrugeti si bucuria copiilor! Ce v-ati gandit voi, ca dupa toata aceasta perioada grea, cand copiii nostri au fost nevoiti sa se izoleze, sa rupa orice legatura cu prietenii, cu scoala, sa le stricati si bucuria, mica bucurie, a aprinderii luminitelor de sarbatori in Craiova?
Nu ati inteles nici acum, in ceasul al 12-lea ca nu e vorba de un TARG de Craciun, ca micutii nu mai au patinoar, ateliere, intalniri cu Mosul, ci mica bucurie a aprinderii luminitelor si a achizitionarii de la casutele superbe a unei acadele sau a unui cozonac?
Au asteptat bietii copii, au numarat orele pana la aprinderea luminilor ca in noaptea de Revelion si ce-ati facut voi?!!!Le-ati distrus si aceasta mica bucurie!!!
Grinch a fost trimis in Craiova sa fure startul sarbatorilor! 👏Bravo, ati reusit! Si cum? Batandu-va joc de cativa comercianti veniti de la sute de kilometri distanta sa vanda mici dulciuri sau suveniruri de Craciun!
Cu doua ore inainte de aprinderea luminitelor ati trimis controale la comercianti, ati pornit megafoanele sa speriati bietii copii, sa goniti oamenii!
❗Ati trimis Politia Economica sa starpiti ”evaziunea” de la bietii comercianti, apoi ati adus cu voi DSV.
⛔La ora 18.00, toate casutele erau inchise!
Sper ca dormiti linistiti! Sa aveti sarbatori frumoase! Ca pe micuti ati reusit sa ii speriati!
ℹSarbatorile au inceput in Craiova, in ciuda a tot ceea ce v-ati propus, iar oamenii chiar au inteles ca trebuie sa respecte regulile de distantare fizica!” a scris Sorin Manda pe reteaua de socializare ..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here