Spectacol de Stand-up Comedy în limba engleză în Craiova

0
80

Pe 18 august 2021, Victor Pãtrãşcan, comediant român stabilit în Londra, vine în Craiova cu spectacolul lui de stand-up comedy în limba engleză – „The Trouble with Being Born Romanian„.

 

Spectacolul va avea premiera absolută în România în Craiova, la Cafe-Teatru Play, pe data de 18 august, începând cu ora 19:00. Biletele se pot achizitiona din incinta Cafe-Teatru Play sau online de pe www.eventbrite.co.uk/e/163501486347

 

Acest spectacol nu este pentru cei slabi de inimă întrucât abordează teme ca religia, politica si sexul într-o manieră îndrăzneață, subversivă, dar foarte amuzantă. Poate vă amintiți de Victor ca invitat special la iUmor în sezonul trecut, când a făcut un număr curajos și hazliu despre religie.

 

Victor Pătrășcan este un comediant român care face spectacole de stand-up comedy în limba engleză în toată lumea, cu reprezentatii în Marea Britanie, Germania, Suedia, Elveția, Spania, Slovacia sau chiar Emiratele Arabe Unite. Pãtrãşcan vine cu peste 8 ani de experiență pe scena de stand-up comedy din Londra, având participări multiple la festivalul de comedie de la Edinburgh. Victor a mai fost doi ani la rând lider de clasament în Roast Battle London.

În deschidere, îl vom avea pe Fedor Ikelaar, un comediant olandez care și-a început cariera în Nepal și care a călătorit în toată lumea spunând glume în engleză.

Victor și Fedor vă așteaptă cu brațele deschise pe 18 august la ora 19:00 la Cafe-Teatru Play Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here