Spectacol de teatru pentru copiii din Craiova în weekendul 5-6 noiembrie

1
282

Hai la teatru în orașul tău! În weekendul 5-6 noiembrie, locuitorii orașului Craiova sunt invitați să urmărească pe marele ecran al cinematografului proiecția spectacolului „Isprăvile motanului încălțat”, o producție a Teatrului Interactiv Bambi.

Duminică, 6 noiembrie, de la ora 12:00 spectacolul va fi proiectat pe marele ecran al Inspire Cinema din Mercur Center Craiova.

Copiii de peste 3 ani și părinții lor sunt invitați să se bucure de spectacolul de teatru de păpuși „Isprăvile motanului încălțat” care spune povestea unui motan mai special, vorbăreț, dar și isteț. Motanul nostru îl ajută pe stăpânul său să devină bogat, luând-o pe fata Împăratului de soție. Oare cum reușește acest lucru?

Cei mici sunt așteptați să descopere cum reușește acesta, cu umor și istețime, să îl scape pe Împărat de Zmeu! Totodată, copii vor învăța că dacă cinstit eşti şi mintea de ţi-o foloseşti, în toate o să reuşeşti!

 

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări online, pe 5 noiembrie, de la ora 11:00, musicalul „Gulliver” al Operei Comice pentru Copii, iar pe 6 noiembrie, de la ora 11:00, piesa de teatru de păpuși „Isprăvile motanului încălțat”, pe platforma de streaming www.scenatv.ro, împreună cu toată familia. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro/program sau pe www.scenatv.ro.

 

La nivel național, în weekendul 5-6 noiembrie, vor fi proiectate pe marile ecrane următoarele spectacole Teatru la Cinema:

– 5 noiembrie, de la ora 11:00, spectacolul „Gulliver”, la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center, Pitești

– 5 noiembrie, de la ora 11:00, spectacolul „Gulliver”, la Cinema Carpați din Carpați Shopping Center, Sinaia

– 6 noiembrie, de la ora 12:00, spectacolul „Isprăvile motanului încălțat”, la Inspire Cinema din Mercur Center, Craiova

– 6 noiembrie, de la ora 11:00, spectacolul „Gulliver”, la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center, Pitești

– 6 noiembrie, de la ora 11:00, spectacolul „Gulliver”, la Cinema Carpați din Carpați Shopping Center, Sinaia

 

Vizionare plăcută!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here