Spectacol excepțional marca Teatrul Ion Creangă în cinematografele din Craiova

0
358

Hai la teatru în orașul tău! În weekendul 11-12 iunie, locuitorii orașului Craiova sunt invitați să urmărească pe marele ecran al cinematografului proiecția spectacolului „Hainele cele noi ale împăratului”, o producție extraordinară a Teatrului Ion Creangă, după o poveste a lui Hans Christian Andersen.

Duminică, 12 iunie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat pe marele ecran al Inspire Cinema din Electroputere Parc.

La nivel național, pe 12 iunie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat în 10 cinematografe partenere din: Alba Iulia, București, Craiova, Pitești, Satu Mare, Sibiu, Sinaia și Târgu Mureș.

Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.
Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate.

Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru și film de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro.
Biletele pot fi achiziționate atât de pe www.teatrulacinema.ro, cât și de pe www.scenatv.ro.
Vizionare plăcută!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here