Spectacol extraordinar de Crăciun în 16 cinematografe din țară!

0
163
70 / 100

Teatru la Cinema vă invită la teatru! În cadrul campaniei „Hai la teatru în orașul tău!” în a doua și a treia zi de Crăciun, în șaisprezece cinematografe din douăsprezece localități din țară va fi proiectat spectacolul extraordinar „Poveste de Crăciun”, un musical pentru copii, producție a prestigioasei Opere Comice pentru Copii, ce o are în distribuție pe soprana Felicia Filip.

Șaptezeci și cinci de artiști, muzicieni și balerini ai Operei Comice pentru Copii, au pus în scenă un spectacol grandios, a cărui frumusețe și profesionalism în realizare rivalizează cu musicaluri de pe cele mai mari scene ale lumii. „Poveste de Crăciun” este un spectacol extraordinar pentru copii, dar și pentru părinți, în care spectatorii descoperă cântecele și obiceiurile de iarnă ale mai multor țări, într-o atmosferă de poveste. Acestea sunt devoalate treptat, pe măsură ce Moș Crăciun le vizitează, în periplul său magic din noaptea de Crăciun. Invitați speciali sunt îndrăgitele personaje Itsy și Bitsy.

Spectacolul este programat pe 26 decembrie, de la ora 12:00, în București, la Happy Cinema din Liberty Center, Hollywood Multiplex din Mall Vitan, Movieplex Cinema din Plaza România și Cinemax Veranda dinVeranda Mall, iar în țară, la Happy Cinema din Winmarkt Alexandria, Happy Cinema din Hello Shopping Park Bacău, Happy Cinema din Bistrița Retail Park, Happy Cinema Botoșani din Uvertura Mall Botoșani, Happy Cinema din Galleria Mall Buzău, Inspire Cinema din Electroputere Parc Craiova și Mercur Center Craiova, Happy Cinema din Focșani Mall, Cinema Trivale din Trivale Shopping Center Pitești, Cinema Carpați din Carpați Shopping Center Sinaia și Happy Cinema din Silver Mall Vaslui. Pe 27 decembrie, de la ora 12:00 proiecția sa poate fi urmărită la Inspire Cinema din Alba Mall, Alba Iulia.

Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.
Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii este o instituție de stat, aflată în subordinea Primăriei Capitale, care își trece în cont o listă impresionantă de premii internaționale. În cadrul campaniei „Hai la teatru în orașul tău!”, compania Teatru la Cinema pune la dispoziția cinematografelor piese de teatru produse de către cele mai importante instituții teatrale românești astfel încât ele să devină accesibile publicului amator de teatru de calitate.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care în actualul context pandemic nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor aflați în străinătate. Astfel, de Crăciun, iubitorii de teatru de pretutindeni pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, următoarele piese de teatru pentru copii:

26 decembrie, ora 11:00 – Punguța cu doi bani, o producție a Teatrului Ion Creangă
26 decembrie, ora 12:00 – Poveste de Crăciun, o producție a Operei Comice pentru Copii

Proiecția spectacolului Punguța cu doi bani, aflat în portofoliul Teatrului Ion Creangă din București, poate fi urmărită în a doua zi de Crăciun, de la ora 11:00, la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center Pitești.

Această posiblitate de a avea acces la piese de teatru de calitate de oriunde din România și din afara granițelor țării este datorată faptului că toate spectacolele Teatru la Cinema sunt disponibile și online, pe platforma de streaming www.scenatv.ro în ziua și la ora la care sunt proiectate pe marile ecrane. Biletele pot fi achiziționate atât de pe www.teatrulacinema.ro, cât și de pe www.scenatv.ro.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here