Spectacol pentru copiii din Craiova

1
128

Hai la teatru în orașul tău! În weekendul 14-15 ianuarie, locuitorii orașului Craiova sunt invitați să urmărească pe marele ecran al cinematografului proiecția spectacolului „Cenuşăreasa şi pantoful de sticlă”.

Duminică, 15 ianuarie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat pe marele ecrane ale Inspire Cinema din Mercur Center şi Inspire Cinema din Electroputere Parc. Copiii de peste trei ani au astfel ocazia să urmărească una dintre cele mai cunoscute povești pentru copii, într-un spectacol muzical cu păpuși care îi va încânta.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate.

Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 14 ianuarie de la ora 11:00, musicalul pentru copii „Micuţa Dorothy”, iar pe 15 ianuarie, de la ora 11:00, teatrul de păpuşi „Cenuşăreasa şi pantoful de sticlă” pe platforma de streaming www.scenatv.ro,. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro/program sau pe www.scenatv.ro.

La nivel național, în weekendul 14-15 ianuarie, vor fi proiectate pe marile ecrane următoarele spectacole Teatru la Cinema:

-14 ianuarie, ora 11:00 – spectacolul „Micuţa Dorothy”, la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center, Pitești

-14 ianuarie, ora 11:00 – spectacolul „Micuţa Dorothy”, la Cinema Carpați din Carpați Shopping Center, Sinaia

-15 ianuarie, ora 11:00 – spectacolul „Cenuşăreasa şi pantoful de sticlă”, la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center, Pitești

-15 ianuarie, ora 11:00 – spectacolul „Cenuşăreasa şi pantoful de sticlă”, la Cinema Carpați din Carpați Shopping Center, Sinaia

-15 ianuarie, ora 12:00 – spectacolul „Cenuşăreasa şi pantoful de sticlă”, la Inspire Cinema din Alba Mall, Alba Iulia

-15 ianuarie, ora 12:00 – spectacolul „Cenuşăreasa şi pantoful de sticlă”, la Inspire Cinema din Electroputere Parc, Craiova

-15 ianuarie, ora 12:00 – spectacolul „Cenuşăreasa şi pantoful de sticlă”, la Inspire Cinema din Mercur Center Craiova

 

Vizionare plăcută!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here