Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes Craiova va putea face teste cu noul PCR abia peste 4 zile ..

1
45

Nu a fost pacaleala dar nici in acest moment nu este disponibil noul sistem REAL TIME PCR achizitionat de Primaria Craiova .. Testele facute in Craiova merg la Institutul Matei Bals din Capitala ..

Intr-un mesaj transmis de Prefectura judetului Dolj unei persoane care a intrat in izolare pe 24 martie iar vineri a sunat la DSP Dolj . Dupa discutia cu reprezentantii DSP Dolj a venit ambulanta si a facut testul .. A trimis un email la Prefectura Dolj iar in raspuns se arata ca testul este la Institutul Matei Bals din Capitala ..

Conform fisei tehnice , sunt necesare 4 zile pentru calibrarea sistemului REAL TIME PCR achizitionat de Primaria Craiova ..

“Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Craiova este dotat, de astazi, cu un sistem REAL TIME PCR pentru depistarea infectiei cu coronavirus.
Aparatul a fost achizitionat de spital si finantat de Primaria Craiova cu suma de 616 mii lei.
Aparatul se monteaza in aceste momente si in 24 de ore se va putea incepe testarea.” anunta Primarul Craiovei , Mihail Genoiu …

Citeste si ...  KLAUS IOHANNIS: Scenariul luat în calcul - şcoala începe pe 14 septembrie

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here