Spitalul Prof. Dr. Irinel Popescu Băilești devine spital suplimentar Covid-19

0
60

Prin hotărârea CJSU Dolj din data de 02.08.2020 Spitalul Prof. Dr. Irinel Popescu Băilești intră ca spital suplimentar pentru a întări faza 2 conform ,,Planului alb pentru organizarea sistemului spitalicesc din România în contextul pandemiei Covid -19” elaborat de Ministerul Sănătății.

Conform ,,Planului alb” atunci când capacitatea spitalelor de boli infecțioase, respectiv de pneumonie, este depășită spitalele suport, cum este şi spitalul nostru, trebuie să primească pacienți infectați cu Covid-19, cu forme uşoare, pentru a fi tratați și vindecați.

„În această perioadă, fiecare dintre noi trebuie să respecte toate măsurile pe care atât autoritățile publice centrale, cât și locale le-au recomandat sau le-au impus, cu privire la combaterea şi răspândirea Covid-19.

Au existat și vor exista cazuri de cetățeni care nu se gândesc la sănătatea personală sau la pericolul în care ar putea pune sănătatea întregii comunități. De aceea, este nevoie ca fiecare dintre noi, să înțeleagă obligația de a respecta atât legea cât și comunitatea noastră.

Suntem convinși că numai împreună putem trece cu bine peste această perioadă dificilă.” se anunta in comunicatul emis de Primaria Bailesti ..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here