SPORTIVII POWER GYM & SCM CRAIOVA SI-AU PREZENTAT BILANTUL ANULUI 2022

0
268

Sportivii Power Gym & SCM Craiova au fost invitatii lui Valentin Pribeanu la TVR Craiova unde au prezentat o parte din realizarile anului care se incheie . Antrenorul Ionul Puca impreuna cu Alin Ionut Iancu si Mihai Isuf au fost prezenti in Studioul TVR Craiova..

Prin telefon au intrat intrat prin telefon : Alin Falcusan, Presedintele WKU Romania, Catalin Morosanu, Promotor Dynamite Fighting Show, Amato Zaharia, Presedintele FR Kempo si Adrian Cosman, Director SCM Craiova, au mentionat pe pagina Power Gym Craiova.

Ionut Puca a multumit tuturor celor mentionati pentru sprijinul acordat in 2022 si spera ca anul viitor sa aiba cat mai multi sportivi care sa reprezinte orasul nostru la competiile nationale si internationale.

Alin Ionut Iancu spera sa se recupereze cat mai repede si sa reia pregatirile. Anul 2022 a fost unul bun dar accidentarea l-a tinut departe de ring cat si de pregatire .

Mihai Isuf a avut un an foarte bun. Sportivul a cucerit medalia de aur la Cupa Romaniei organizata de FR Kempo si spera ca in anul ce urmeaza sa participe la cat mai multe competitii ..

Alin Falcusan, Presedintele WKU Romania, a tinut sa precizeze ca anul 2023 aduce multe competitii si evenimente,atat la amatori cat si la profesionisti. Sportivii antrenati de Ionut Puca au cateva centuri in cadrul WKU Romania atat la amatori cat si la profesionisti..
Alin Falcusan a sustinut ca nivelul in kickbox si kempo este unul destul de ridicat dar nu la cel mai inalt nivel..

Catalin Morosanu, Promotor Dynamite Fighting Show, a mentionat ca are o colaborare cu FR Kempo si promotia care o reprezinta este in calendarul federatiei . Morosanu isi doreste sa organizeze la Craiova o gala in cadrul Dynamite Fighting Show pentru ca Alin Ionut Iancu detine centura la categoria grea..
Tot Morosanu doreste si o competitie de amatori sa fie organizata tot in Banie anul viitor.

Amato Zaharia, Presedintele FR Kempo, a declarat ca este surprins de parcursul echipei SCM Craiova in competitiile de kempo dar stiind ca Ionut Puca pune accent pe seriozitate este un lucru firesc ca si rezultatele sa apara..
Presedintele FR Kempo a spus ca doreste sa aiba pe langa Alin Ionut Iancu inca 2 sportivi din cadrul echipei SCM Craiova care sa participe la Campionatele Mondiale de Kempo care au loc in anul 2023.

Adrian Cosman, Directorul SCM Craiova, a fost surprins de numarul medaliilor aduse de sportivii antrenati de Ionut Puca . Adrian Cosman a prezentat o parte din realizarile SCM Craiova pentru anul 2022 ..
Directorul SCM a fost placut surprins de faptul ca Alin Ionut Iancu si inca 2 sportivi din cadrul echipei SCM Craiova care sa participe la Campionatele Mondiale de Kempo..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here