Stand Up Comedy cu Dobrotă, Drăcea și Cîrje

0
104

Posibil să îi știi de la Roast Battle-uri, din tot feluri de emisiuni de pe Youtube, ori de la iUmor, sau poate acum îi vezi pentru prima dată. Adună-ți gașca și bucurați-vă de un stand-up comedy de calitate sub cerul liber!

🎤 Craiova, ești gata de comedie?
👦 Bogdan Drăcea, Mădălin Cîrje și Alex Dobrotă ajung la Cafe-Teatru Play din Craiova înarmați cu cele mai fresh glume de vară.
▶️ Posibil să îi știi de la Roast Battle-uri, sau din tot felul de clipuri de pe Youtube sau poate acum îi vezi pentru prima dată. Adună-ți gașca și bucură-te de un stand-up comedy de calitate!
📅 Duminică, 5 septembrie
📆 Acces: 19:30
⏰ Începere: 20:30
📍 Cafe-Teatru Play, Craiova
🎫 Pret bilet: 35 Lei
☎️ Rezervări: 0722 217 866
🎫 Bilete online: https://bit.ly/3go7N94

Play Store iti pune la dispozitie toata gama de bauturi alcoolice si non-alcoolice pentru evenimentul tau cu libertatea totala de a alege fiecare sortiment de produs in functie de preferinte, calitate sau buget. Astfel iti poti crea propriul meniu de bauturi pentru evenimentul tau.

Livram oriunde in Craiova iar pe langa asta iti oferim consultanta in alegerea bauturilor in functie de numarul participantilor si varsta acestora si vom avea grija sa ai parte de cele mai bune recomandari.

Iar ca pachetul sa fie complet, ne ocupam in totalitate de returul produselor ramase.
Punem mare accent pe atentia la detalii iar profesionalismul, seriozitatea si anii de experienta in organizarea evenimentelor sunt doar cateva criterii pe care te poti baza atunci cand vine vorba despre alegerea ta.
Adresa : Calea Bucuresti, nr. 70

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here