Stare de urgenta : Cum arata declaratia pe proprie raspundere si adeverinta de la angajator

0
9

Decizii majore anuntate, sambata seara, de autoritati! Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca se recomanda restrictionarea circulatiei persoanelor in afara locuintei/gospodariei in intervalul orar 06.00 – 22.00, incepand cu data de 23 martie 2020, ora 22.00, ora Romaniei.
Declaratia pe proprie raspundere si declaratia de la angajator:

Declaratia Pe Proprie Raspundere Si Declaratia de La Angajator by Bogdan Ciurezu on Scribd

Ordonanța Militară nr. 2 din 21.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândire a COVID-19
Art.1. – (1) Se suspenda temporar activitatea in cabinetele de medicina dentara.
(2) Prin exceptie, sunt permise interventiile stomatologice de urgenta.
(3) Masura se aplica incepand cu data de 22 martie 2020, ora 22.00, ora Romaniei.

Art. 2. – (1) Se suspenda temporar activitatile de comercializare cu amanuntul, a produselor si serviciilor, in centrele comerciale in care-si desfasoara activitatea mai multi operatori economici, cu exceptia vanzarii produselor alimentare, veterinare sau farmaceutice si a serviciilor de curatatorie.
(2) Prin centru comercial se intelege „structura de vanzare cu suprafata medie sau mare in care se desfasoara activitati de comercializare cu amanuntul de produse, servicii de piata si de alimentatie publica, ce utilizeaza o infrastructura comuna si utilitati adecvate”, astfel cum este reglementat in anexa la Legea nr. 296/2004 privind Codul consumului, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Continuarea este aici :

ORDONANȚA MILITARĂ by Bogdan Ciurezu on Scribd

Facebook Comments
Citeste si :   Coronavirus Romania : Au fost inregistrate inca 4 victime! Bilantul oficial al deceselor a urcat la 34...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here