Stare de urgenta : Un milion de masti au ajuns in Romania!

0
3

Un TIR incarcat cu un milion de masti medicale si combinezoane a ajuns, joi, in Romania. Acestea vor fi impartite in spitalele si in zone critice din sistemul medical.

Vor fi distribuite in cursul zilei de azi la spitalele care au nevoie urgenta de ele si in zonele critice din sistem, a declarat Adrian Ionel, presedinte UNIFARM. Potrivit acestuia, in cel mai scurt timp vor urma sa ajunga in tara noastra si alte TIR-uri cu echipamente medicale.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

“Acest prim TIR de un milion de masti si 30.000 de combinezoane a venit din Turcia. A fost un efort conjugat pentru ca Turcia si-a inchis granitele din punct de vedere comercial si diplomatia romaneasca ne-a ajutat in relatia cu guvernul turc. Pentru deblocarea acestei situatii, s-a creat un culoar si cu sprijinul M.A.I. Am reusit sa aducem unul din TIR-uri. Vor urma, cu siguranta, si altele, in cel mai scurt timp. Avem comenzi date foarte multe, comezi de aparatura medicala, de masti chirurgicale, combinezoane, botosi, ochelari de protectie. Cam toate aceste lucruri le-am comandat deja si incep, dupa cum vedeti, sa vina. Probabil era o stare de nesiguranta privind aceste comezi si aceste produse, dar lucrurile se concretizeaza si vor fi distribuite in cursul zilei de astazi catre toate spitalele care au nevoie urgenta. In acest moment, spitalele si zonele critice din sistem. Am facut comenzi uriase, in acest moment, avem contracte ferme semnate cu furnizorii, intervalul de intrare in piata este de la 24 de ore pana 15 zile, din acest moment”, a explicat Adrian Ionel, presedinte UNIFARM.

Facebook Comments
Citeste si :   Efect al Brexitului : Masinile cu volan pe dreapta, interzise in Romania!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here