Stefan Mandachi intervine cazul Ditrau: Ii angajez eu ca brutari in orice restaurant de-al meu, cu riscul sa pierd clientii sau sa provoc rascoale

0
20

Omul de afaceri Stefan Mandachi, cunoscut dupa ce in urma cu un an a realizat “primul metru” de autostrada in Moldova, se ofera sa ii angajeze pe cei doi brutari singalezi din Ditrau si il critica pe patronul care nu a avut curajul sa sfideze presiunea comunitatii maghiare.

”Eu daca eram in locul patronului de la Ditrau nu as fi renuntat la cei doi straini pentru nimic in lume. A fost las, desi cine stie ce nebuni l-au presat… Stia cu ce probleme ne confruntam noi antreprenorii, dar a tacut. Eu preferam sa inchid restaurantul, sa vand afacerea, sa fac revolutie, dar n-as fi renutat la cei doi brutari. Nu pentru ca sunt eu bun la inima, ci ca o forma de protest impotriva Statului care a alungat toti romanii peste granite. I-a haituit si pe angajati si pe patroni, pana a ramas tarisoara golita”, a scris Mandachi, pe Facebook.

Acesta mai sustine ca, cu riscul de a provoca o rascoala, vrea sa ii angajeze pe cei doi brutari. ”Ii angajez eu ca brutari in orice restaurant de-al meu, cu riscul sa pierd clientii sau sa provoc rascoale. Ei sa puna degetul pe harta, avem locatii in toata tara, ii pun sef de productie la panificatie si postez poze cu mine si cu ei in locatie. Cine poate sa-mi dea detalii cum pot ajunge la ei, sa-mi scrie urgent in privat. Sunt foarte hotarat!”, a mai scris el pe reteau sociala.

El mai spune ca isi va extinde facerile in Sfantu Gheorghe: ”O sa deschid cat de curand o franciza in Sfantu Gheorghe. Vor fi straini acolo, s-a priceput? Desi nu erau planificati! Asta ca sa stie nebunii cu gandire feudala si sa ne evite. Am voie sa respect legea in tara mea, nu?”.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here