Stefan Stoica, Presedinte PNL Dolj : Dezvoltăm Doljul! Reindustrializăm Craiova!

0
32

Preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica, candidat pentru Camera Deputaţilor, a prezentat un proiect care a intrat in linie dreapta . Este vorba despre ontractul de 275 milioane lei prin care Fabrica de Avioane Craiova va moderniza zece aeronave IAR 99 SN din dotarea MApN..

„Guvernarea PNL a început marile proiecte de dezvoltare a Doljului. Unul dintre aceste proiecte este şi contractul de 275 milioane lei prin care Fabrica de Avioane Craiova va moderniza zece aeronave IAR 99 SN din dotarea MApN.

Pe aceste avioane, piloţii din Forţele Aeriene Române se vor antrena pentru a putea trece ulterior pe avioane F16. Contractul de la Avioane Craiova face parte din programul de înzestrare a armatei române, în valoare de 90 miliarde lei, care va asigura României toate capacităţile de apărare, dar va contribui și la dezvoltarea economică şi crearea de locuri de muncă.

PNL a salvat sute de locuri de muncă la Fabrica de Avioane Craiova. După 6 decembrie, PNL va continua toate marile proiecte de dezvoltare a Doljului, a fiecărei localităţi din judeţ.” a declarat Preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here