Stefan Stoica ,Presedinte PNL Dolj : “Emoția Crăciunului” cu orice preț, doamna primar?

0
16

„Unde e lege, nu e tocmeală! Primarul Craiovei a ținut cu dinții de “Târgul de Crăciun” și acum “ a luat în brațe “ chioșcurile!
După ce primarul Craiovei, Olguța-Vasilescu, a realizat că târgul de Crăciun ar fi o sfidare la adresa legii și a întregii țări, care respectă măsurile impuse în această perioadă, de pe pagina primăriei a dispărut subit comunicatul cu organizarea târgului de Crăciun. Dar, cum promisiunile apucaseră să se facă și “târgul electoral” era o miză mare, a decis să aprindă luminițele și să îi lase pe comercianți în piață, chiar dacă activitatea lor era sub incidența legii.

Dovadă că autoritățile abilitate au acționat prompt și nu au fost părtașe la mascarada organizată de primarul Craiovei, Lia-Olguța Vasilescu. Nicăieri în țară nu se organizează un târg de Crăciun, la fel este și în capitalele europene, de altfel.


Bun, s-au aprins luminițele, se simte atmosfera de sărbătoare, dar trebuie să ne responsabilizăm cu toții și să ne gândim la sănătatea noastră și a celor din jur! Și noi avem copii acasă, și pentru ei vine Crăciunul, dar îi vrem sănătoși și legea este una singura de la Viena și până la Craiova! Emoția Crăciunului nu poate fi furată de luminițele stinse de la ora 23 sau de căsuțele închise, ea se simte acasă, lângă o familie sănătoasă.

Un oraș nu este o moșie a primarului care face cum și ce vrea, doar pentru că poate! Contextul pandemic presupune înainte de toate măsuri de siguranță, nu exces de zel! Dar primarul Craiovei a ținut mortiș să fie “moțul” din țară și să organizeze un “bâlci” cu iz electoral, fără să aibă răspunderea unui edil preocupat de adevăratele probleme ale orașului!

Acum nu mai e târg, sunt chioșcuri. Orice, numai să se facă așa cum promisese!Un fel de “aceeași Mărie, dar cu o altă pălărie”, uitând esența lucrurilor. Aglomerările de persoane nu sunt permise în această perioadă, iar sănătatea este cea care primează!
P.S: Tocmai Olguța-Vasilescu vorbește de chioșcuri? Ea, care a dărâmat atâtea chioșcuri și a trimis acasă sute de comercianți? Și nici măcar nu era pandemie! Nu e cam “de fariseu” să le plângă acum de milă când atunci i-a aruncat în faliment?” a declarat Stefan Stoica ,Presedinte PNL Dolj .

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here