Stefan Stoica, presedinte PNL Dolj: Ne dorim un guvern care va dezvolta Craiova şi judeţul Dolj.

0
28

Presedintele PNL Dolj , Stefan Stoica impreuna cu ministrul Apărării Naționale ,Nicolae Ciuca , Mario Ovidiu Oprea, candidat pentru un nou mandat de senator si Ionut Stroe , Ministrul Tineretului si Sportului s-au prezentat la urne azi la primele ore ale dimineții.

„Am mers la vot cu gandul de a alege un Parlament care sa investeasca un Guvern capabil, care sa ofere Doljului si Olteniei patru ani de dezvoltare prin investitii. Cu certitudine, noul Parlament va genera un Guvern, un Guvern care se va apleca asupra nevoilor judetului Dolj. De asemenea, ne dorim ca urmatorii patru ani de zile si fie ani plini de dezvoltare si investitii in judetul Dolj.

Ne dorim un guvern care va dezvolta Craiova si judetul Dolj. Ne dorim patru ani de investitii, astfel incat, si la noi, in Craiova si judetul dolj, sa reapara speranta. Investitiile sunt absolut necesare pentru tot ceea ce inseamna viata de zi cu zi a cetatenilor si ca o perspectiva necesara pentru tineri si familiile tinere. Investitiile inseamna, pana la urma, dezvoltarea firmelor private, un invatamant performant, astfel incat si Universitatea din Craiova sa prinda viata, asa cum era odata, cand vedeam, pe treptele Universitatii, foarte multi tineri. Am alaturi de mine doi ministri care au fost mereu precupati de Craiova si judetul Dolj si, cu certitudine, ei se vor regasi si in viitoarea echipa guvernamentala.

Investitiile publice sunt absolut necesare pentru tot ceea ce inseamna viata de zi cu zi a cetatenilor. Investitiile mai inseamna si dezvoltarea economiei private, care, din pacate, au lipsit in ultimii ani de zile. Infrastructura este o nevoie majora si prin votul dumneavoastra, lucrurile vor continua! Va astept la vot pentru ca judetul nostru sa fie legat de Europa si restul tarii, prin viziune si modernizare!” a declarat Stefan Stoica, presedinte PNL Dolj.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here