Stefan Stoica, presedinte PNL Dolj: Suntem uniți pentru o Românie stabilă și puternică!

0
257

Congresul extraordinar al Partidului National Liberal s-a intrunit duminica. Premierul Nicolae Ciuca este noul Presedinte al PNL.

„Premierul României, domnul Nicolae Ciucă, a fost ales astăzi la conducerea PNL, cu moţiunea intitulată „Uniţi pentru o Românie stabilă şi puternică”. Nu sunt cuvinte mari, ci este direcția firească spre care țara noastră trebuie să meargă!

Este nevoie de stabilitate pentru a guverna România, iar premierul Nicolae Ciucă este echilibrul în acest demers. Trăim într-o situaţie geopolitică deosebit de gravă, iar pentru noi cel mai important obiectiv este să guvernăm ţara.

Am participat astăzi la Congresul extraordinar al PNL cu convingerea că împreună suntem puternici și uniți și că în următorii doi ani vom continua dezvoltarea şi modernizarea țării. Avem argumentele pentru o Românie puternică, iar cu cetățeanul în centrul preocupărilor PNL, vom reuși să fim și mai puternici!” a scris pe reteaua de socializare Stefan Stoica.

pnl dolj nicolae ciuca

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here