Stefan Stoica, presedintele PNL Dolj : Avem candidatii cei mai buni, oamenii care pot castiga atat CJ Dolj, cat si Primaria Municipiului Craiova

0
19

Candidatul PNL Dolj la functia de primar al Craiovei, profesorul Nicolae Giugea, si candidatul PNL la functia de presedinte al Consiliului Judetean Dolj, profesorul Alexandru Gidar, au sustinut, astazi, 28 septembrie, o conferinta de presa alaturi presedintele PNL Dolj, Stefan Stoica, presedintele PNL Craiova, senatorul Mario Ovidiu Oprea, europarlamentarul Marian Jean Marinescu si vicepresedintele Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului.

Presedintele PNL Dolj a afirmat ca data de 27 septembrie reprezinta pentru judetul Dolj si pentru municipiul Craiova sansa la dezvoltare, iar candidatii PNL sunt cei care pot inscrie zona pe aceasta directie.

„Astazi este prima zi a campaniei electorale pentru alegerile locale. PNL si-ar fi dorit ca alegerile locale sa fie in doua tururi de scrutin, iar premierul Ludovin Orban, presedintele PNL, si-a asumat acest obiectiv, pentru a exista o legitimitate reala a alesilor locali – primari, presedinti de consilii judetene -, dar din pacate o majoritate constituita in jurul PSD a depus o motiune de cenzura si Guvernul a picat. Avem alegeri pe 27 septembrie intr-un singur tur de scrutin, alegeri intr-un judet, care, din pacate, in ultimii 8 ani de zile a fost condus de PSD. PNL, atat la nivelul CJ Dolj, cat si la nivelul municipiului Craiova va propunem doi oameni seriosi, care au dovedit ca pot avea rezultate in activitatea profesionala. Este vorba de domnul profesor Alexandru Gidar si de domnul profesor Nicolae Giugea. Avem convingerea ca avem candidatii cei mai buni, oamenii care pot castiga atat CJ Dolj, cat si Primaria Municipiului Craiova. 27 septembrie reprezinta pentru judetul Dolj, pentru municipiul Craiova sansa la dezvoltare. Guvernul Orban doreste sa recladeasca Romania si are investitii majore in Dolj: Drumul Expres Craiova-Pitesti, conducte de gaze, un contract la Fabrica de Avioane, Spitalul Regional, reabilitarea Colegiul „Carol I”, Centura de Sud a Craiovei. Pe langa acestea, va sustine proiectele de dezvoltare locala a Craiovei si a judetului Dolj”, a spus Stefan Stoica.

Presedintele PNL Dolj a afirmat ca organizatia pe care o conduce are candidati in toate cele 110 localitati, plus municipiul Craiova: „Suntem singurul partid care lupta realmente cu PSD, pentru ca sunt unii care comenteaza in public si vorbesc de blaturi. In Dolj numai PNL si cei cu care ne luptam de ani de zile au liste complete de candidati in judet. Avem o singura comuna unde nu avem candidat la functia de primar, Almaj, unde din nefericire, candidatul nostru, domnul Ion Hoanca, a decedat dupa ce s-au depus listele de candidati si, conform legii, nu mai avem posibilitatea sa il inlocuim. Sunt niste lucruri care cred ca ar trebui modificate in lege. Mergem cu convingerea ca atat la nivelul Consiliului Judetean Dolj, cat si in municipiul Craiova si in majoritatea localitatilor vom castiga alegerile, iar viata cetatenilor se va schimba in bine. In acest moment majoritatea regiilor Primariei Craiova sunt in faliment. La Termoficare conduce domnul Gheorghe Nedelescu de la PSD, cu un salariu de peste 14.000 leri, iar salariasii nu au certitudinea zilei de maine, ca este in faliment. RAT-ul este, de asemenea, in faliment, si este de ani de zile este subventionat de catre cetatean. Cred ca la un moment dat, la cati bani s-au alocat din buzunarul cetateanului, ar trebui ca transportul sa fie gratuit, poate asa decongestionam orasul. RADPFL este in aceceasi situatie.
SCLDP nu este in stare sa taie iarba de pe marginea drumurilor judetene si nu exista iarna in care sa nu fie inzapeziri, pentru ca perdelele de protectie mult promise nu s-au mai realizat.”

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here