Stefan Stoica, Presedintele PNL Dolj : Ne propunem sa avem 2 senatori si 4 deputati.

0
5

Stefan Stoica, Presedintele PNL Dolj, ministrul Apararii Nationale – Nicolae Ciuca, presedintele PNL Craiova – senatorul Mario Ovidiu Oprea, ministrul Tineretului si Sportului – Ionut Stroe, deputatul Nicolae Giugea au participat, duminica, la intalniri cu autoritatile locale din comunele Bucovat, Plenita, Maglavit, Poiana Mare si municipiul Calafat.

Cu acest prilej, reprezentantii PNL Dolj au reafirmat ca Doljul si regiunea Olteniei nu mai pot ramane in zona subdezvoltarii si a lipsei de investitii in care a fost tinuta de guvernarea PSD, care a condus la scaderea nivelului de trai si la plecarea oamenilor in alte zone din tara sau strainatate.

“La alegerile locale, PNL Dolj a luat 31,7% la Consiliul Judetean. Daca ne mobilizam mai bine, si cu certitudine vom face acest lucru, ne propunem un scor apropiat de 35%, sa avem 2 senatori si 4 deputati. Ne dorim acest lucru, pentru ca 4 ani de zile nu o sa mai fie alegeri, iar acest Parlament ales pe 6 decembrie va da Guvernul pentru urmatorii 4 ani de zile.

Citeste si ...  Nicolae Giugea : Initiativa ”Fara penali” a fost votata in Camera Deputatilor

Este foarte important ca acest Guvern sa fie liberal, Guvern al dezvoltarii Romaniei, al relansarii Romaniei, al relansarii Doljului. Sunt multe obiective de investitii care au stagnat in acesti multi ani de zile in care au guvernat cei de la PSD.

In ultimii 8 ani de zile, cei de la PSD au guvernat la nivel national in mod discretionar, iar Oltenia, cu toate ca a fost reprezentata in plan guvernamental, din pacate nu a cunoscut, asa cum ne asteptam cu totii, un reviriment economic.

Din acest motiv, ne dorim sa avem un numar mare de parlamentari, sa ne pastram aceste pozitii la nivel guvernamental astfel incat toate autoritatile locale indiferent de culoarea politica sa beneficieze de programe de investitii si oamenii sa doreasca sa traiasca la ei acasa, fie ca vorbim de localitati din mediul rural, fie ca vorbim de mediul urban.” a declarat Stefan Stoica, Presedintele PNL Dolj ..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here