Stefan Stoica,Presedinte PNL Dolj : PNL Dolj este deschis catre negocieri constructive ce pot asigura infrangerea PSD in alegerile locale

0
359

Saptamana trecuta a avut loc prima runda de negocieri intre PNL, USR si PLUS in vederea realizarii unei aliante pentru alegerile locale. Aceste negocieri vor continua pentru a se gasi formula ideala care va asigura castigarea alegerilor de catre fortele de dreapta.

Nu intelegem pozitia unora dintre participantii la negocieri, care au inceput sa ne atace, fara ca discutiile sa fi inceput bine. Genul acesta de presiune nu este de natura sa creasca increderea participantilor la negocieri, ci pare a fi facuta pentru a sabota discutiile.

PNL Dolj a intrat in aceste negocieri cu bune intentii, de buna credinta, pentru a scapa Craiova de PSD asa cum isi doresc 80% din cetatenii Craiovei. PNL si-a stabilit candidatul in persoana prof. univ. dr. Nicolae Giugea in urma unei competitii interne la care au mai participat alti 5 candidati.

In prezent, conform sondajelor realizate de toate partidele, candidatul PNL este cel mai bine plasat dintre toti competitorii fortelor de dreapta si cel mai in masura sa castige Primaria.

Reiteram faptul ca PNL Dolj este deschis catre negocieri constructive ce pot asigura infrangerea PSD in alegerile locale, si castigarea Primariei de catre fortele de dreapta. Singura conditie pe care o pune PNL Dolj este ca persoana care va fi desemnata drept candidat al fortelor de dreapta sa aiba capacitatea de a il invinge pe candidatul PSD, indiferent cum s-ar numi acesta.

Pentru aceasta suntem dispusi, alaturi de celelalte partide de dreapta, sa realizam un sondaj de opinie, cu o firma agreata de toti participantii, in urma caruia sa decidem cine este candidatul comun al fortelor de dreapta la Primaria Craiova.

PSD a pierdut in Craiova ultimele doua randuri de alegeri, cele europarlamentare si cele prezidentiale. Toate sondajele ne arata ca, daca partidele de dreapta se unesc, PSD-ul va fi indepartat din administratia locala.

Prin urmare, este de datoria noastra, a celor implicati in aceste negocieri sa ne depasim orgoliile si sa alegem cea mai buna formula care ne poate asigura victoria. Aceasta victorie va fi una a craiovenilor care isi doresc sa traiasca intr-un oras condus de o administratie profesionista si competenta.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here