Stiinta cu ocaziile , FC Voluntari cu golul .. FC Voluntari – FCU Craiova 1-0

0
287

Meciul a inceput foarte prost pentru Stiinta. In minutul 3,Gabi Iancu a resimțit dureri musculare și a fost înlocuit de Rici Grigore.
Chiar daca a ramas fara atacant, Stiinta a dominat categoric iar ocazille au inceput sa apara la poarta gazdelor.
Sidibe, lansat excelent de Asamoah, a trimis puțin pe lângă poarta lui Popa.
Decarul Stiintei a putut deschide scorul in minutul 23 dar a sutat din interiorul careului dar peste poarta gazdelor.
Contrar jocului, in minutul 45 gazdele reusesc sa inscrie prin Droppa care a șutat la poartă, mingea a trecut de portarul Popa și a fost respinsă de fundașul central portughez. După linia porții însă, iar arbitrul Cojocaru a validat gol pentru ilfoveni.

Stiinta a continuat asediul la poarta gazdelor in repriza secunda.
Bahassa și Bauza nu au putut să-l învingă pe Popa. La fel ca si in prima repriza, gazdele au avut inca o ocazie de a majora avantajul.
Rici Grigore l-a faultat în careu pe Rața, dar, de la punctul cu var, Florea a trimis în transversală. Gazdele au mai ratat o ocazie imensă în prelungirile partidei. Lopes, lăsat singur cu portarul de Rața, a trimis lamentabil.
Se incheie partida iar Stiinta se intoarce acasa fara nici un punct din confruntarea cu FC Voluntari.

FC Voluntari – FCU Craiova, echipe de start:
FC Voluntari: Popa – Ricardinho, Armaș, Matricardi – Costin, Aliji, Meleke, Tavares, Rața – Damașcan, Nemec
Rezerve: Paraschiv, Achim, Droppa, Andreș, Marrone, Lopes, N. Popescu, Florea, Andrei
Antrenor: Liviu Ciobotariu

FCU Craiova: Popa – Negru, Duarte, Papadopoulos, Van Durmen – Achim, Asamoah, – Sidibe, Bauza, Bahassa, Iancu
Rezerve: Gurău, Enache, Paramatti, Grigore, Albu, Baeten, Marquet, Chițu, Ganea
Antrenor: Marius Croitoru

Stadion: „Anghel Iordănescu”, Voluntari
Arbitru: Adrian Cojocaru / Asistenți: Ciprian Danșa, Marius Badea
Arbitru VAR: Andrei Moroiță / Arbitru AVAR: Valentin Avram

”Punctele sunt la ei. Mi-e greu să fac o descriere a unui meci în care ai cinci ocazii mari şi iei bătaie 0-1. Puterea antrenorului e undeva până în 16 metri, după care nu mai ţine de niciun antrenor din lumea asta.
Chiar dacă noi la antrenament facem nişte faze, mi-e greu să cred că poţi să ratezi singur cu portarul. Dar se mai întâmplă. Asta este, mergem mai departe.

E dureros, simţi o durere ca antrenor când eşti neputincios. Stai şi te întrebi în afară de gol ce ţi-a lipsit şi ce poţi să lucrezi, să faci un jucător să dea gol. O ai sau nu o ai, o dai sau nu o dai.

La jucători rămâne cel mai greu moment. Asta e cea mai mare problemă a unui antrenor: golul. Golul vine în urma unor execuţii care nu ţin de niciun antrenor.

Am avut o discuţie cu ei, mai bărbătească. Performanţa se construieşte şi lor nu trebuie să le fie teamă să-şi construiască performanţa. Performanţa întâmplătoare se poate cu grătare, cu 5 contra 2, merge jumătate de an.
Ca să faci performanţă trebuie să munceşti, să fii dur cu tine. Trebuie să ai unitate. Trebuie să înţeleagă că fotbalul e o junglă, cine e mai puternic rezistă.

Asta mă deranjează, le e teamă să realizeze lucruri mari. Jucătorii trebuie să înţeleagă că trebuie să facă mai mult.

Sunt ferm convins că această echipă îşi poate propune şi alt obiectiv, dar obiectivul actual este calificarea în play-off. Am fost de două ori în preajma locului patru şi ne-am speriat de a face lucruri mari”, a declarat Marius Croitoru la Orange Sport.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here