Stiinta joaca cu Rapid se va juca cu casa închisă!

0
263

Stiinta are programat, cu începere de la ora 21:30, la Tg Jiu, partida cu Rapid.
Marius Croitoru și Juan Bauza au susținut o conferință de presă înaintea partidei cu Rapid.

Marius Croitoru a vorbit înttr-o conferință de presă despre această partidă. „În acest meci sunt angrenate multe orgolii. dar noi suntem pregătiți să intrăm pe teren și să luptăm pentru victorie. Nu este vorba că avem o armă secretă, sau că deține cineva o armă secretă. Este un derby de tradiție, iar în astfel de momente conteaă foarte mult starea de spirit și forma de moment a jucătorilor. Rapidul se află într-um moment foarte bun, au legat rezultatele bune, dar noi vom intra deciși să învingem această echipă.

A revenit printre noi și Bauza, dar el încă nu este sută la sută. Însă, doar prezența lui printre noi contează enorm. Evident că Adi Mutu are un avantaj că ne cunoaște foarte bine lotul. El l-a format anul trecut împreună cu toți cei de aici. Dacă vom obține toate cele trei puncte ne vom apropia și mai tare de obiectivul nostru”, au sunat câteva dintre declarațiile lui Marius Croitoru.

La rândul său, Bauza a spus că se simte mult mai bine și fericit că a revenit la antrenamrntele lui FCU, dacă nu nu știe dacă va juca totuși din primul minut împotriva Rapidului.

Arbitri si Observatori
Arbitru: Barbu Marian – Făgăraş
Asistent: Constantinescu Andrei – Bucureşti
Asistent: Slabu Stelian – Braşov
Rezervă: Popa Cătălin – Piteşti
Observator arbitri: Marodin Nicolae – Bucureşti

Tichete pot fi achiziționate onlineși de pe EVENTIM, de la Magazinul Oficial al Clubului și de la casa de bilete din fața Sălii Polivalente din Craiova.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

Prețurile biletelor sunt următoarele:
?VIP: 80 RON
?Tribuna I: 30 RON
?Tribuna II: 20 RON
?Peluza II (Peluza Sud): 10 RON
?Peluza I (oaspeți): 10 RON
?Peluza I: 10 RON
Prețul unei loje pe meci este de 2000 RON iar aceasta poate fi achiziționată de cel mult 10 persoane.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here