Street Delivery Craiova începe în curând!

0
171

În perioada 3-5 septembrie, Craiova este transformată într-o mare tablă de joc cu insule de proiecte  răspândite în mai multe cartiere din oraș. 

Ediția din 2021 a evenimentului-manifest care cucerește în fiecare an străzile Craiovei, precum și a  altor nouă orașe din țară, are că temă „Leapșa”, concentrându-se pe copilărie.

Am provocat copii mici și mari ai orașului să ne trimită ideile lor iar acum vă invităm să vă bucurați de  ce-a ieșit.

Proiecții de film în curtea școlii, ateliere de urbanism participativ, ateliere creative, dezbateri, activări  urbane, expoziții de fotografie, multe jocuri în fața blocului, cretă colorată, prăjituri și multe alte  surprize!

Toate acestea sunt posibile datorită oamenilor care își doresc să se (re)apropie de orașul lor și să  recupereze spațiul public.

Detaliile evenimentelor vor fi prezente atât pe pagina noastră de Facebook, Street Delivery Craiova,  cât și pe pagina evenimentului, Street Delivery Craiova – Leapșa, așa că vă invităm să ne urmăriți.

În 2021, Street Delivery va avea loc în 10 orașe: București, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca, Baia Mare,  Bacău, Craiova, Sibiu, Oradea și Chișinău.
Toate evenimentele din cadrul Street Delivery vor respecta regulile de protecție împotriva Covid-19.

Acestea nu se vor mai concentra pe o singură stradă, ci pe redescoperirea întregului oraș și  comunitățile lui active, creative, civice.
Identitate vizuală Street Delivery 2021:Alina Marinescu

afiș proiecții by Jurnalde Craiova on Scribd

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here