Street Delivery dă leapșa craiovenilor intre 3 si 5 septembrie

0
99

Când ai pus mâna ultima dată pe o bucată de cretă colorată? Iți mai amintești cum schimbai, în câteva momente, culorile străzilor din jur? Ce-ar fi dacă acum, adult fiind, dar cu același optimism de copil, ai putea transforma din nou străzile din orașul tău?
Știm, știm, începe să sune ca un interogatoriu, dar așa ne place nouă la Street Delivery Craiova: să vă provocăm, să vă facem curioși, dar mai ales să vă facem să vă puneți singuri întrebări. Cam ca atunci când eram mici și priveam totul cu o nepotolită sete de cunoaștere.

O să ziceți: ”Street Delivery a dat-o-n mintea copiilor! Vor să transforme tot orașul într-un loc de joacă!”. De ce nu? Când nu-i asculți pe copii, nu te asculți nici pe tine. Iar un oraș care nu e prietenos cu cei mici nu e deloc plăcut nici pentru cei mari.
Așadar, în 2021, Street Delivery își pune pantalonii scurți, ia mingea la subraț și redesenează Craiova așa cum am vrea să fie, cu tot ce-i nevoie aproape de casă. Accesibilizare, siguranță, locuri de joacă și de întâlnire. Strada mea, nu strada nimănui. Orașul nostru, nu al nimănui.

Căutăm prin joc răspunsul la marile probleme ale orașului acutizate de pandemie și la marile lui lipsuri. Unde ne mai întâlnim? Unde mai mergem la școală? Cu cine mai avem voie să ne jucăm? Ce-a mai rămas din ”hai afară”?
Vino și tu cu noi la joacă, între 3 și 5 septembie, distanțați fizic dar apropiați social, pentru a pune întrebări, a găsi răspunsuri și a ne redescoperi orașul!

Street Delivery va avea loc în 10 orașe: București, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacău, Craiova, Sibiu, Oradea și Chișinău. Toate evenimentele din cadrul Street Delivery vor respecta regulile de protecție împotriva Covid-19. Acestea nu se vor mai concentra pe o singură stradă, ci pe redescoperirea întregului oraș și comunitățile lui active, creative, civice.

Facebook: https://www.facebook.com/streetdeliverycraiova/

Instagram: https://www.instagram.com/streetdeliverycraiova/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here