SUA dau semnalul pentru viitorul premier! Nicolae Ciuca primeste la Guvern vizita unui delegatii conduse de ambasadorul american!

0
25

In pline negocieri politice pentru viitorul guvern, premierul interimat Nicolae Ciuca primeste vizita ambasadorului SUA, Adrian Zuckerman. Diplomatul american nu merge singur la Palatul Victoria, ci insotit de ministrul american al Energiei si de seful Bancii de Import-Export a SUA.

„Ora 09:00 – Intrevedere cu Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Kimberly Reed, presedintele Bancii de Import-Export a SUA, si Aleshia Duncan, Departamentul Energiei din SUA”, se arata in agenda premierului pentru ziua de miercuri, 9 decembrie.

Sa nu uitam ca Ambasadorul American a fost alaturi de Nicolae Ciuca si in Oltenia saptamana trecuta ..
„Romania este o tara foarte importanta pentru strategia SUA si a NATO. Alaturi de Polonia, Romania este parte a flancului de Est care protejeaza Europa si unul dintre cei mai buni prieteni ai SUA. (…) Romania trebuie sa fie un lider in Europa, acolo unde ar fi trebuit sa fie de multi ani. Sprijinim dezvoltarea economica a Romaniei care este foarte importanta, chiar mai importanta chiar decat apararea militara“, a declarat Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania la Calafat ..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here