Subprefectul judetului Dolj, Flavius Sirop : De astăzi a început vaccinarea FĂRĂ PROGRAMARE și în Municipiul Craiova!

0
279

Campania de vaccinare in judetul Dolj a trecut la alt nivel astfel ca de astazi a inceput vaccinarea fara programare si in Municipiul Craiova . Nu ai nevoie decat de buletinul de identitate si sa complectezi declaratia pe propria raspundere..

„De astăzi a început vaccinarea FĂRĂ PROGRAMARE și în Municipiul Craiova! Cei care doresc să o facă sunt invitați să meargă DOAR CU BULETINUL la Spitalul Militar, pe strada Caracal. Vaccinul folosite este Pfizer, iar campania durează până pe 11 mai. Mulțumiri domnului ministru, Nicolae Ionel Ciucă, pentru această măsură care vine în sprijinul campaniei de vaccinare la momentul oportun!

Domnul Prefect, Rosca Nicusor, a vizitat acest centru în cursul zilei de azi, în timp ce eu am mers să vizitez un alt centru de vaccinare organizat de MAPN, cel de pe Strada Amaradia – un centru deschis de asemenea și pentru populația civilă, cu programare în platformă.

Suntem pe deplin mulțumiți de modul de organizare din centrele vizitate și anunț pe această cale că în perioada 10-17 mai 2021 va avea loc la Craiova proiectul pilot de VACCINARE FĂRĂ PROGRAMARE, 24 de ore din 24, cu 10 fluxuri concomitente pe timp de zi și 2 pe timp de noapte, tot cu vaccinul Pfizer.
Suntem în fază foarte avansată cu organizarea și veți primi toate detaliile într-o postare viitoare!” a declarat Subprefectul judetului Dolj, Flavius Sirop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here