SURSE – Klaus Iohannis și PNL au ales numele premierului. Afla cine va conduce Guvernul PNL – PSD – UDMR..

0
149
66 / 100

Președintele Klaus Iohannis și conducerea PNL au convenit informal, după mai multe discuții purtate miercuri și joi, ca viitorul premier desemnat să fie generalul (r) Nicolae Ciucă (52 de ani), au declarat joi surse liberale. În ședința BEX PNL de la ora 14.00, liberalii vor vota ca partidul să poată susține un premier care nu este președintele partidului, au adăugat sursele citate, iar șeful statului îl va desemna pe Ciucă, după consultarea partidelor parlamentare. „Am stabilit cu Iohannis că o să fim responsabili. Ciucă poate aduna voturile de la PSD și UDMR, este o personalitate care poate uni”, au mai declarat surse de la vârful PNL.

Nicolae Ciucă a mai fost votat de conducerea PNL propunere de premier pentru un Guvern minoritar PNL-UDMR, însă Ciucă și-a depus mandatul și nu a mai ajuns la vot pentru că nu a găsit majoritate în Parlament pentru un cabinet minoritar.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here