Survivor România 2023: Războinicii au câștigat prima probă in noul sezon

0
112

24 de concurenți se luptă pentru titlul de Survivor și pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Timp de 6 luni vor sta în jungla din Republica Dominicană fără produse de igienă sau acces la tehnologie.
Survivor România 2023 este transmis pe PRO TV în fiecare seară de luni, marți și miercuri de la ora 20.30.
Cei care vor să vadă Survivor România online o pot face pe VOYO.

Pe platforma online episoadele vor fi integrale, transmise în același timp în care vor fi difuzate și pe TV, dar vor putea fi urmărite și ulterior, de cei care le-au ratat sau doresc să revadă anumite momente.

Daniel Pavel a dat aseară fluierul de start al unui sezon ce nu trebuie să fie ratat de către toți telespectatorii. După ce Faimoșii au sosit pe calea apei, iar Războinicii pe cea a aerului, Daniel Pavel le-a dat tuturor ocazia să se prezinte și să le spună celor de acasă câteva lucruri despre ei.

Primul drum spre insule nu a părut să-i sperie, ba dimpotrivă, le-a adus energia necesară pentru a se apuca de treabă în locul ce le va fi casă în următoarea perioadă de timp. Însă, ceea ce cu siguranță le-a adus primele provocări a fost lupta din jocul de deschidere! În ciuda scorului final de 10 la 3 pentru Războinici, Faimoșii au demonstrat multă dârzenie și au luptat până în ultima clipă pentru fiecare punct.

Aventura continuă, la PRO TV, de la 20:30. Faimoșii și Războinicii se vor întâlni astăzi în jocul pentru imunitate. Cele două echipe vor da tot ce au mai bun cu un singur gând: să nu se vadă nevoiți să-și piardă unul dintre membrii echipei. Cine va câștiga totemul de Imunitate și va avea parte de un Consiliu fără emoții? Dar, mai ales, ce s-a întâmplat cu Jorge și Răzvan Danciu după ce Daniel Pavel i-a anunțat că nu mai fac parte din triburile lor, aflăm în doar câteva ore.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here