TACO BELL vine in Craiova!

0
1209

Taco Bell, cel mai mare lanț de resturante de tip fast-food din lume, vine la Craiova. Prima locație a sa din sudul țării va fi în Electroputere Mall.

Taco Bell este in Romania din 2017 si are pana in prezent 14 locatii iar pe un website dedicat job-urilor a fost specificat orasul nostru .. Momentan nu se stie data exacta cand o sa fie deschis si in Craiova..

Taco Bell reprezinta o mostenire de durata ce a luat nastere in anul 1962. La inceput, fondatorul Glenn Bell a avut un succes rasunator cu standurile ce incantau lumea cu hotdogi si burgeri, succes ce l-au facut sa isi ia inima in dinti si sa deschida primul Taco Bell in Downey, California, deschidere ce urma sa cucereasca oamenii din intreaga lume.

Spre uimirea tuturor, Taco Bell a avut un succes rasunator si la doar 5 ani de la deschiderea primului stand, Bell a ajuns sa faca milioane de oameni din SUA sa descopere, sa redescopere si sa se indragosteasca de taco. In prezent, Taco Bell numara 6 000 de restaurante in intreaga lume.

Mostenirea lui Glen traieste acum prin milioanele de clienti care viziteaza restaurantele in fiecare saptamana, traieste prin inovatia adusa produselor, prin zambetele celor care creeaza, servesc si se bucura de mancarea delicioasa.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here