Tanar din Dolj arestat pentru delapidare ,dupa ce furat toate incasarile dintr-o zi!

0
29

In cursul zilei de ieri, 8 iulie, politisti din cadrul Politiei Municipiului Calafat au retinut pentru 24 de ore un tanar de 26 de ani, din Cetate, banuit de comiterea infractiunii de delapidare.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca, in dimineata zilei de 8 iulie a.c., cel in cauza, in calitate de casier in cadrul unei sali de jocuri de noroc, din Cetate, si-ar fi insusit suma de 11.500 de lei, provenita din incasarile societatii comerciale.

Datele obtinute in urma cercetarilor efectuate pe raza localitatii au fost transmise si catre celelalte echipaje de politie din teren, fapt pentru care, tot in cursul zilei de ieri, cel in cauza a fost depistat de politisti din cadrul Sectiei Regionale de Politie Transporturi, in zona garii din Craiova.

Tanarul a fost condus la audieri, iar in urma probatoriului administrat, acesta a fost retinut de politisti pentru 24 de ore.

Cercetarile continua in acest caz sub aspectul comiterii infractiunii de delapidare, urmand ca, in cursul acestei zile, tanarul respectiv sa fie prezentat unitatii de parchet cu propunerile corespunzatoare.

Citeste si ...  O gravida din judetul Dolj este cercetata penal pentru nerespectarea regulilor impuse de coronavirus

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here