Tanarul care s-a inecat in Grecia, dispărut în apele mării din Lefkada, a fost găsit mort.

0
492

Radu Dinu, în vârstă de 25 de ani, a fost căutat timp de cinci zile de către echipajele de salvare în Marea Egee, însă abia acum au reușit să găsească trupul neînsuflețit al tânărului. Din nefericire, vestea e extrem de tristă atât pentru familie, cât și pentru prieteni.

„În această dimineață, conform informațiilor noastre, un italian care face zilnic sporturi nautice în zonă a găsit un cadavru pe o plajă abruptă între Tsoukalades și Pefkoulias. A anunțat Garda de Coastă și procedurile au fost făcute în scurt timp. În spitalul în care a fost transportat de EKAV, tatăl său, împreună cu iubita și prietenii săi, a așteptat devastat cel mai rău moment care i se putea întâmpla. Recunoașterea copilului său. Prietenii lui au confirmat pur și simplu ceea ce am scris în toate aceste zile. Nefericitul tânăr a fost recunoscut de iubita lui și puțin mai târziu de tatăl său. Sincere condoleanțe familiei sale”, a scris o publicatie greaca ..

roymanos 2

Fiul primarului din Amărăştii de Jos, Dolj, plecase împreună cu prietenii într-o vacanță în Grecia, mai exact în Lefkada. Era în prima lui zi de concediu când s-a întâmplat tragedia. Au mers pe o plajă neamenajată ca să se bucure de apă. Tânărul le-a spus amicilor săi că merge să facă o baie în mare. La un moment dat, a simţit că nu mai are putere şi a început să strige după ajutor. Unul dintre prieteni a încercat să-l salveze, dar nu a reuşit.
Tanarul care s-a inecat in Grecia, dispărut în apele mării din Lefkada, a fost găsit mort.
Tanarul care s-a inecat in Grecia, dispărut în apele mării din Lefkada, a fost găsit mort.

„Era prima lui zi de vacanţă. Suntem distruşi. Sperăm într-o minune. Era un băiat extraordinar, respectuos şi vesel. Iubea sportul, participa la competiţii, avea mulţi prieteni. Nu ne vine să credem…”, a declarat o prietenă de familie.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here