Tanarul care s-a inecat in Grecia sub privirile prietenilor este fiul unui primar din Dolj.

0
262

Tragedia a avut loc pe o plaja neamenajata, greu accesibila, langa Lefkada. Autoritatile elene il cauta pe craiovean de trei zile.
Radu Dinu, in varsta de 25 de ani, fiului primarului din localitatea doljeana Amarastii de Jos, iubea sportul si ii placea mult sa inoate. Anul acesta, povestesc apropiatii, abia astepta sa-si ia concediu si sa mearga impreuna cu prietenii in Grecia.

A ajuns in Lefkada duminica, 10 iulie. La scurt timp, insa, s-a intamplat nenorocirea. Se pare ca Radu a mers pe o plaja neamenajata sa se bucure de apa. Nu a contat ca erau valuri, credea ca le poate stapani. La un moment dat, a simtit ca nu mai are putere si a inceput sa strige dupa ajutor. Unul dintre prieteni a incercat sa-l salveze, dar nu a reusit.

„Marea era extrem de agitata, au sarit in apa si cativa turisti, dar au renuntat repede pentru ca le-a fost frica”, povesteste unul dintre prieteni. Radu nu a mai iesit la suprafata. Disperati, prietenii au alertat autoritatile elene. Paza de coasta din Lefkada a ajuns in zona cu o salupa si scafandri, dar au abandonat cautarile duminica seara, imediat dupa ce s-a lasat intunericul. Le-au reluat in urmatoarele doua zile, dar toate eforturile au fost in zadar. Radu Dinu nu a fost gasit.

„Era prima lui zi de vacanta. Suntem distrusi. Speram intr-o minune. Era un baiat extraordinar, respectuos si vesel. Iubea sportul, participa la competitii, avea multi prieteni. Nu ne vine sa credem…”, a declarat o prietena de familie.

Tanarul care s-a inecat in Grecia sub privirile prietenilor este fiul unui primar din Dolj.
Tanarul care s-a inecat in Grecia sub privirile prietenilor este fiul unui primar din Dolj.

Primarul comunei Amarastii de Jos si sotia sunt in continuare in Grecia si asteapta vesti de la autoritatile elene care continua cautarile. Pana la transmiterea acestor informatii, Radu Dinu nu fusese gasit.

Sursa adevarul

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here