Tanase Ovidiu Marian , „revolutionarul” din Bals vrea sa faca „opozitie” actualei administratii ..

0
53

Tanase Ovidiu Marian este foarte activ pe retelele de socializare si de ceva timp face „opozitie” actualei administratii . Este de notorietate implicarea lui Catalin Rotea in Bals iar Tanase Ovidiu Marian nu face altceva decat sa fie un pion in acest joc ..

Din pacate activitatea lui este una pusa sub semnul intrebarii din cateva puncte de vedere .

Incepem prin a spune ca exista deja 2 dosare in care „revolutionarul” este implicat .

Primul dosar este Dosar 2160/184/2019 la Judecatoria Bals in care Tanase Ovidiu Marian este inculpat iar obiectul dosarului este violarea de domiciliu ..

Al doilea dosar este foarte interesant din anumite puncte de vedere . Dosar 611/184/2019 la Judecatoria Bals iar obiectul  dosarului este executare silita .

Admite cererea formulată de BEJ ŢĂPUŞI RUXANDRA. Dispune încuviinţarea executării silite împotriva debitorului TANASE OVIDIU MARIAN, la cererea creditoarei INTRUM DEBT FINANCE A.G., în baza titlului executoriu reprezentat de contract nr. RBRO4270882 din data de 10.02.2016, pentru suma de 24.110,94 lei, şi cheltuieli de executare. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 21 martie 2019.

Citeste si ...  Olt : O scoala din Bals va fi reabilitata in totalitate cu bani europeni

Tot acelasi revolutionar detine firma Sc Enless Ovimar SRL  si inca o firma in Grecia ..

Cifra firmei din Romania poate sa fie consultata aici ..

Legatura dintre Tanase Ovidiu Marian si Catalin Rotea este una destul de importanta dar revenim in curand cu alte amanunte …

Reamintim cum PSD vrea sa-si faca campanie electorala chiar in Bals .

Rromii de pe doua strazi din Bals au pus-o de-o razmerita. Ei au iesit pe strada sa protesteze pentru ca nu ar mai avea ce manca. La cateva ore unul din cei implicati au postat pe reteaua de socializare un video in care aratau contrariul celor spuse pe strazi ..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here