Targul de Craciun din Craiova a fost inchis de DSP Dolj ! Targul nu ar avea aviz de functionare.

0
28

Targul de Craciun din Craiova s-a dovedit a fi un esec din momentul in care a fost deschis. Ambitia Olgutei Vasilescu a fost distrusa de DSP. Directia de Sanatate Publica Dolj a inchis toate casutele la nici o ora de la inaugurarea targului. Motivul invocat de DSP este ca administratia locala nu ar avea aviz de functionare.

La nici o ora de la deschiderea Targului de Craciun, producatorii si comerciantii, care trebuiau sa-si vanda produsele in cadrul targului, au fost inchisi rand pe rand de autoritati. Comerciantii au explicat ca nici nu au deschis bine tarabele ca au fost controlati de catre politie, inspectorii de la ITM Dolj si angajati de la DSP Dolj.

Angajatii DSP Dolj le-au si spus inchida, fiindca primaria nu este in ordine cu autorizatia de functionare a targului. Dupa controlul autoritatilor , toate casutele din Piata Buzesti si Piata Mihai Viteazu, sunt la acest moment inchise.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here